Jumaat, 31 Januari 2014

TERAS GEMUNGGAL

TERAS GEMUNGGAL

Kebanyakkan sudah tahu akan khasiat Teras Gemunggal (kayu bertuah). Teras Gemunggal ini telah dibentukkan menjadi mata cincin dan boleh dibuatkan cincin pada bila-bila masa.

Antara khasiat Teras Gemunggal (kayu bertuah) :

>> Teras Gemunggal memiliki khasiat semulajadi diantaranya kebal senjata (atraktif), kebal asid (boleh diuji),benteng diri, penawar racun, penawar bagi gigitan serangga berbisa seperti ular, lipan, dan lain-lain. Selain ini teras gemunggal ini dikatakan mempunyai kuasa spiritual atau Aura yang mampu menghalang pemiliknya terkena sihir atau niat jahat seseorang kepada si pemakai dengan keizinan Allah

>> Teras Gemunggal boleh disimpan di dalam rumah sebagai pendinding daripada dimasuki pencuri, perompak, penyamun atau sesiapa sahaja bertujuan datang ke rumah dengan niat jahat.

>> Kehebatan Teras Gemunggal ini dikatakan menjadi rebutan para datin-datin yang bimbang suami akan bermain kayu tiga. Ianya didakwa selain boleh menghalang ilmu hitam atau sihir terkena pada kita, malah ianya dapat menambahkan kasih sayang suami terhadap isteri.

>> Kehebatan kayu gemunggal ini bukan sahaja menjadi buruan kaum lelaki tetapi kaum wanita pun turut mencarinya. Ini disebabkan oleh kelebihan semulajadi kayu tersebut yang dapat membantu wanita bagi melembutkan hati lelaki. Khasiat kayu gemunggal ini baik untuk anak dara dan yang belum kahwin.

>> Bagi kalangan isteri pula, ianya amat berguna sekali bagi menyejukkan hati suami. Lebih-lebih lagi sekiranya anda merupakan isteri kedua, ketiga, keempat.

Teras Gemunggal apabila dipakai pada tubuh badan seseorang insya Allah ia mampu menjadi kebal (atraktif) dan boleh mengelak daripada dikesan pihak musuh (sesuai untuk polis, tentera, pengawal keselamatan dan sesiapa sahaja yang memerlukan)

>> Teras Gemunggal sekiranya dipakai ketika orang hendak menyusahkan kita, insya Allah mereka tidak akan terdaya.

>> Teras Gemunggal sememangnya telah menjadi rebutan kalangan pengamal perubatan, bomoh-bomoh serta guru silat ,ahli korporat dll sejak dahulu lagi disebabkan ianya memiliki berbagai-bagai keistimewaan tersendiri.

>> Diguna oleh ramai kalangan VIP terutama Dato-Dato yang mementingkan keselamatan diri. Ini kerana Teras Gemunggal yang dibuat dalam bentuk permata cincin mempunyai ciri-ciri alami (semulajadi) kekebalan atraktif bagi sesiapa yang memakainya.

AMARAN : Jangan percaya kepada kayu, tetapi percayalah kepada ALLAH. Kita wajib berusaha.

"Sesungguhnya Allah SWT yang Maha Berkuasa di atas segalanya"

MAHAR TERAS GEMUNGGAL

RM 300.00

Tags : kayu bertuah, mata cincin, teras gemunggal

HOTLINE