Jumaat, 10 Mei 2013

PROGRAM PEMBUKA PINTU REZEKI


PROGRAM PEMBUKA PINTU REZEKI

Program Pembuka Pintu Rezeki disusun bertujuan untuk menarik dan memperlancarkan rezeki tuan/puan setelah usaha lahiriah dilaksanakan. Berikut adalah modul-modul yang terdapat di dalam Program Pembuka Pintu Rezeki :

1) AMALAN PEMBUKA PINTU KEREZEKIAN
Amalan yang diamalkan selepas solat sunat Dhuha. Ilmu Pesugihan Islami yang sangat mujarab dan boleh dilihat hasilnya dalam masa yang terdekat.

2) DOA PEMBUKA PINTU REZEKI
Amalan Asma ul Husna mengandungi rahsia kemujaraban dan keberhasilan bagi yang mengamalkannya dengan jiwa yang istiqamah. Amalan Asma ul Husna yang sangat ampuh untuk menarik dan melancarkan rezeki, bagaikan air yang mengalir datang dari semua penjuru dengan usaha zahir & batin.

3) AGAR HUTANG SEGERA LUNAS
Amalan ringkas yang sangat berguna untuk melunaskan semua hutang-piutang tuan/puan. Insya Allah bila dilakukan secara istiqamah semua hutang tuan/puan akan langsai sepenuhnya.

4) ILMU PELARISAN
Rahsia ilmu hikmah ini iaitu, Ilmu Pelaris ini akan memberi penyelesaian yang ampuh kepada tuan/puan. Amalan bagaimana membuat semua orang membeli apa yang kita jual, samada produk mahupun perkhidmatan, baik secara langsung mahupun jarak jauh/Online di internet.

5) DOA MEMPROGRAM DIRI AGAR MENJADI MAGNET WANG
Tuan/puan akan dibekalkan dengan doa yang ampuh, yang bila dibaca secara istiqamah akan menjadi diri tuan/puan magnet wang, yang mampu menarik rezeki datang kepada anda dari setiap penjuru bumi.

Bila tuan/puan benar-benar menjalani dan mengamalkan semua petunjuk dan amalan yang telah kami berikan, maka tunggulah keajaiban dari Allah Yang Maha Kuasa, insya Allah rezeki anda akan lancar bagaikan air mengalir. Rezeki akan datang dari semua penjuru dengan usaha zahir & batin tuan/puan.

Jangan  lupa bersedekah pada fakir miskin, anak yatim serta orang yang memerlukan bantuan.

MAHAR PROGRAM PEMBUKA PINTU REZEKI

RM 270.00 RM 160.00

Tags : bagaimana membuka pintu rezeki, bisnes online, cara bisnes online, cara membayar hutang dengan cepat, ilmu pelaris, magnet rezeki, magnet wang, melunag hutang, pembuka pintu rezeki, pintu rezeki, program pembuka pintu rezeki, teknik menarik pelanggan

HOTLINE